Reservdelar

Reservdelar till din vakuumpump

Vi på Low2High Vacuum vill att du ska få ut det mesta och det bästa av din vakuumpump eller vakuumsystem. Därför har vi ett stort sortiment reservdelar från både Leybold och Capitol Vakuum, vilket innebär att vi också har reservdelar som är kompatibla till andra vakuumfabrikat som finns på marknaden idag. Det är många gånger långt ifrån nödvändigt att införskaffa en ny komplett pump enbart för att en mindre del behöver bytas ut. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla förstklassig service och kvalitet som till fullo motsvarar OEM-produkternas, på alla våra reservdelar. Vill du ha rådgivning eller har du kanske frågor om just ert vakuumsystem? Tveka inte att kontakta oss!

Reservdelar från Leybold

Som återförsäljare av den främsta vakuumtekniken erbjuder vi reservdelar från hela Leybolds sortiment. Leybold är företaget som erbjuder avancerade vakuumlösningar för så väl optimering och tillverkning som strategisk utveckling – och har nu funnits som företag i över 150 år! Leybold är specialiserade på avancerade tekniska lösningar med högteknologiska forskningsinstitut i ryggen, och förstås produkter som presterar på topp – år efter år. I Leybolds reservdelssortiment hittar du allt från oljemätare, oljefilter och ventilplattor, till pluggar, monteringshjälpmedel och kompletta reparationskit. Är du osäker på vilken typ av reservdel du behöver – men vet att Leybold bör ha den? Hör av dig till oss, så guidar vi dig rätt!

Resevdelar från Capitol Vacuum

Low2High Vacuum är återförsäljare i Norden för Capitol Vacuum. Vi erbjuder tillgång till hela Capitol Vacuums sortiment av reservdelar till din vakuumpump eller vakuumsystem. Capitol Vacuum är företaget med profil som en av de främsta leverantörerna av reservdelar till din vakuumpump. Samtliga produkter är fullt motsvarande OEM-produkternas, men för en bråkdel av priset. Här hittar du reservdelar som anslutare och adaptrar i rostfritt stål för den som vill bygga sitt eget vakuumpumpsystem, samt högkvalitativa vakuumpumpoljor, vätskor och fetter. Sistnämnda finns självklart att beställa i flera varianter eller viskositet för att bäst passa just ditt vakuumsystem. Köper du reservdelar från Capitol Vacuum kan du vara säker på att få högkvalitativt material från början till slut. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor – vi hjälper dig gärna!

Reservdelar – Våra priser

Här hittar du alla produkter.

Vi har ett påslag om 20% på de priser som anges. Detta för att täcka frakt, införtullning och hantering.
Vissa produkter är dock undantagna från den enkla formeln. I dessa fall återkommer vi med prisuppgifter.

Välj vilken valuta du vill betala i SEK, USD eller Euro. (OBS! Minimiorder 700SEK eller 100USD)
Det går bra att betala i USD och Euro till vårt valutakonto!
För närvarande är växlingskursen:

  • 1 USD = 8,88 SEK
  • 1 Euro = 10,51 SEK
  • 1 USD = 0,84 Euro
  • 1 Euro = 1,18 USD

(valutakursen gäller december 2020)
Maila beställning till: capvac@low2high.se

Kontakta oss

Datavägen 57B, 436 32 Askim, Sverige

Svederusgatan 1, 754 50 Uppsala, Sverige