Handhållna mätinstrument

Handhållna instrument

Low2High Vacuum erbjuder dels Leybolds sortiment av handhållna vakuuminstrument för snabb inkoppling och mätning. Men vi levererar även egna modeller som komplement till sortimentet.

Det finns olika modeller inom handhållen vakuumätning beroende på vad man behöver, här är ett urval av produkterna vi tillhandahåller:

  • PV 101, Handhållet Piezo-instrument för enkel inkoppling i vakuumsystem. Perfekt för installatörer eller tekniker på resande fot eller som serviceinstrument för underhåll/servicepersonal. Instrumentet är gasoberoende och speciellt framtagen för livsmedelsindustrin, klarar av snabba mätningar för snabba processcykler.
  • TM 101, Handhållet Pirani-instrument för enkel inkoppling i vakuumsystem. Perfekt för installatörer eller tekniker på resande fot eller som serviceinstrument för underhåll/servicepersonal. Inbyggd loggningsfunktion möjliggör mätning på fältet för att sedan analysera ihop med PC. Kan levereras med skyddsväska och batteri-eliminator (annars batteridrift). Gasberoende.
  • TTR101NH, Handhållet Pirani/Piezo-kombinationsinstrument med inbyggd display och 230V strömsladd. Perfekt för tillfälliga installationer eller som serviceinstrument. Tydlig upplyst flerfärgs-display med flera funktioner. Gasoberoende.
  • PTR90NH, Handhållet Penning-instrument med inbyggd display och 230V strömsladd. Perfekt för tillfälliga installationer eller som serviceinstrument. Tydlig upplyst flerfärgs-display med flera funktioner.

Klicka på länkarna nedan för fullständig teknisk information om respektive produkt.

Ladda ner katalogdelarna som PDF.

Kontakta oss

Datavägen 57B, 436 32 Askim, Sverige

Svederusgatan 1, 754 50 Uppsala, Sverige